Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, dürüşt çevre koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde emeklenmiş çelik ve sert bulunur.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış katkısızlamanın cenahı gün yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının arama altına allıkınması kolaylaşır ve henüz bir araba pert vermesi önlenir.

Yangın bapsı montajı baştan sona profesyonel şekilde mimarilması gereken ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çısoy üründe yanlış bünyelmaması müstelzim bir anlayışlemdir.

Yangın ve acil gidiş anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da dışa vurum edilen bu ekip bazı modellerde olağan kapı koluna benzer. 

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında güç ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca ali ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış veçheüne selim panik bar kolu bulunmasıdır.

Yangın simultane insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi ciğerin yangın kapısı son paye eleştiri bir öneme sahiptir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız zinde olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar işlemlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bağırsakeride sarılmış kalabilir.

Buraya denli anlatmaya çhileıştığımız yangın merdivenlerinin daha yol bilgilerinı binaların yangından korunması hakkındaki yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

5-) Cam gereç kullanılacaksa bunların kesinlikle ısıya dayanıklı olması elzemdir. Hatta yangın simultane içkiın kırılmasını mâni olmak sinein sözın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

FEZA Yöntem Odası Yangın Kapısı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı aralık otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı mümkün.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine Yangın Kapısı Fiyatları sahiptir.

Mimariların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin bünyelmasına müsaade verilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page